RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Леонід Кравчук може очолити українську делегацію на переговорах по Донбасу

Українську делегацію в Тристоронньій контактній групі по Донбасу може очолити перший президент України Леонід Кравчук.

Як пише Telegram-канал KlymenkoTime, про це 29 липня під час брифінгу заявив президент України Володимир Зеленський.

"У нас є кілька претендентів. Один з них - наш віце-прем'єр Резніков. Скажу чесно, ми також говоримо з першим претендентом України Леонідом Кравчуком. І ще кілька кандидатур. Буде керівник і люди, які разом з керівником ТКГ. Вони всі повинні бути командою. у найближчі дні з'явиться офіційне підтвердження тієї чи іншої людини. у будь-якому випадку ці люди, про яких я сказав, вони все одно будуть в цій групі. або радниками, або керівниками напрямків, або взагалі керівником групи", - сказав глава держави.

Відзначимо, що після відходу з ТКГ Леоніда Кучми тимчасово делегацію України повинен був очолити віце-прем'єр Олексій Резніков.

28 липня можливі зміни в ТКГ анонсував в ефірі "Апостроф TV" представник в робочій групі з політичних питань ТКГ в Мінську Сергій Гармаш. Він сказав, що після виходу зі складу Тристоронньої контактної групи на переговорах в Мінську колишнього президента України Леоніда Кучми склад російських представників також може помінятися, що, ймовірно, "пожвавить" Мінський процес.