RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Про що сказав заражений Covid-19 Лукашенко в інтерв'ю Гордону - головні тези

Президент Білорусі Олександр Лукашенко в програмі "В гостях у Дмитра Гордона" розповів про свої стосунки з Володимиром Путіним і російську агресію, анексію Криму і розмови з Януковичем, а також про те, як він переніс коронавірус.

Інтерв'ю Лукашенка анонсувала на власній сторінці у Facebook головний редактор видання "Гордон" Олеся Бацман.

Так, Лукашенко розповів про своє гарне ставлення до України, оскільки має українське походження: "Моє коріння між Києвом і Черніговом зарите", а також заявив, що росіяни ніколи не прийдуть в Україну з Білорусі.

Лукашенко згадав свою розмову з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу, в якому він запитав, чи не думає Шойгу, що Росія в Україні зайшла надто далеко. На що Шойгу відповів: "Думаю".

Також президент Білорусі заявив, що президент РФ Володимир Путін, який нещодавно "обнулив" свої президентські терміни і отримав право знову обиратися на пост глави РФ, "не буде президентом до 2036 року".

За словами Лукашенка, він пробачив все екс-президенту України Віктору Януковичу: "Януковичу все пробачив. Ми з ним кілька разів дзвонили один одному, особливо, коли у нього син загинув", додавши, що не буде тікати з Білорусі, як свого часу Янукович.

"Мене можуть і застрелити. Але нікуди не побіжу", - заявив Лукашенко.

Також Лукашенко розкрив деталі зараження коронавірусом.

"Коронавірус мені підкинули. Ми зараз це розслідуємо", - заявив глава Білорусі.

Як повідомляв "Апостроф", президент Білорусі Олександр Лукашенко запросив в свою країну генеральних прокурорів Росії і України. Вони повинні взяти участь в розгляді в ситуації із затриманими бойовиками ПВК "Вагнера".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: