RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Політика

Новини

21 вересня

Всі новини

"Слуги народу" потрапили в скандал з пожежниками

У селищі Казанка Миколаївської області зафіксували цікавий факт - "Слуга народу" займалася поклейкою білбордів з рекламою партії за допомогою пожежної машини.

Про це повідомило місцеве ЗМІ НікВесті, посилаючись на свідка інциденту.

Судячи з фотографії і відео, для поклейки бордів була використана спецмашина з автодрабиною 17 державної пожежно-рятувальної частини, яка базується в смт Казанка.

При цьому поклейкой борда з рекламою команди СН "Зе!Місцеві" займалися люди в цивільному одязі.

Фото: НикВести

Відзначимо, що сьогодні, 21 серпня, Миколаївську область має відвідати президент Володимир Зеленський. Під час візиту планується представити команди "Слуги народу", яка братиме участь в місцевих виборах.

Ігор Негулевскій, голова 130 округу (якраз Казанківського району - ред. "Апостроф") в Миколаївській області відреагував на фото і відео. Він написав, що впевнений, що з пожежними було укладено офіційний договір і для них це хороший спосіб заробити.

"Тому нічого поганого в діях пожежників немає, вони заробили грошей для держави, надавши послуги, які мають право надавати", - написав він.

Фото: Скріншот публікації

Пізніше в Telegram-каналі "AllГолубовський" написали:

"Історія з "слугами "Миколаївщини та пожежними триває: навіть Бужанський (депутат від "Слуги народу"- ред."Апостроф") приєднався до поширення абсолютно убогої версії "цілком ймовірно, що це була благодійна допомога пожежникам, ми заплатили". Ні, щоб придумати щось креативніше: наприклад, "проводка підсвічування іскрила, викликали пожежників". Або "птах зачепився, треба було дотягнутися і звільнити". Сумно в них і з корупцією, і з адмінресурсом, і з фантазією ... ".

Як писав "Апостроф", народний депутат від президентської партії "Слуга народу" Богдан Яременко заявив, що підтримує проведення місцевих виборів по всій території України. Йдеться також про деякі райони окупованого Донбасу (ОРДЛО) і анексованого Криму.