RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

"Переконав Зеленський": Філімонов заявив, що йде в мери Одеси від партії "Слуга народу"

Гуморист і учасник команди КВН "Одеські джентльмени" Олег Філімонов повідомив, що погодився на пропозицію президента Володимира Зеленського та йде в мери Одеси від партії "Слуга народу".

Про це сам кандидат розповів журналісту "Апостроф" на позачерговому з'їзді президентської партії "Слуга народу", який проходить в понеділок, 31 серпня, в КВЦ "Парковий".

За словами Філімонова, пропозиція балотуватися в мери надійшла від Зеленського ще в червні, правда відповідь дав тільки через два тижні. "Володимир Олександрович знайшов слова, які мене переконали", - заявив гуморист.

Артист також назвав дві причини, через які вирішив йти в мери.

"З двох причин, перша - я дуже люблю Одесу. Одеса мене створила, я абсолютний продукти цього міста. А друга - мені здається, що Одеса теж мене любить. Тому, коли є взаємна любов, то все може вийти дуже навіть непогано", - зазначив Філімонов.

Як раніше повідомляв "Апостроф", Центральна виборча комісія під час свого засідання 30 серпня оголосила про початок з 5 вересня 2020 року виборчого процесу на місцевих виборах в Україні, які призначені на 25 жовтня цього року.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: