RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Одномісна палата і WI-FI: стало відомо, де лікується від коронавірусу Порошенко

Стало відомо, де проходить лікування від коронавірусної інфекції лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко і його дочка Євгенія.

Про це повідомляє "Страна".

Порошенко з донькою доставили в приватну клініку "Оберіг", де трохи більше тижня тому відкрилося стаціонарне відділення для пацієнтів з COVID-19, палати цього стаціонару оснащені апаратурою для кисневої підтримки, є можливість штучної вентиляції легенів будь-якого рівня складності, а також надається реанімаційне лікування з апаратами постійного моніторингу стану всіх функцій організму. Там орієнтуються на американські і європейські протоколи боротьби з коронавірусом

Відділення розраховане на 20 осіб. Туди не беруть пацієнтів у яких немає позитивного тесту на коронавірус.

Доба в одномісній палаті коштує 11 500 гривень з триразовим харчуванням і WI-FI. Якщо палата двомісна, то з кожного, хто лікується буде по 9 500грн/доба. Це ціна знаходження в клініці без урахування медикаментів.

Депозит на проходження лікування тут - 50 000 гривень (одноразовий платіж). Пацієнтів відділення постійно консультують професори-інфекціоністи Ольга Голубовська та Сергій Крамарєв.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що стан екс-президента Петра Порошенка, у якого раніше діагностували коронавірус, погіршився. У нього двостороннє запалення легенів.