RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Порошенко одужав від коронавірусу

П'ятий президент України Петро Порошенко, який 12 жовтня покинув лікарню, де лікувався від коронавірусу, отримав негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19.

Про це він повідомив у відеозверненні на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні отримав негативний результат тесту. Завтра повертаюся до роботи", - написав Порошенко.

Екс-президент висловив подяку українським лікарям, які борються з COVID-19. Зокрема він подякував доктору Ользі Голубовській, яка лікувала його особисто. Він додав, що медик вже сім місяців без вихідних "самовіддано захищає українців від коронавірусу".

Порошенко назвав медиків справжніми захисниками України та привітав їх з наступаючим святом. Також він закликав українців берегти своє здоров'я.

"Багато що залежить від нас самих. Нікому не бажаю того, що сам в ці дні переживаю. Одягайте маски, і не на кадик, а на обличчя. Мийте руки. З милом і ретельно. Дотримуйтесь дистанції", - сказав Порошенко.

Як повідомляв "Апостроф", доктор медичних наук і нардеп I скликання Валерій Івасюк висловив думку, що Україну від катастрофи через коронавірус можуть врятувати пересувні військові госпіталі, зміни в алгоритмах лікування і тестування на вірус, а також штрафи для населення за порушення карантину.