RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Секретар Путіна "наплював" на коронавірус і влаштував масове гуляння в день народження: відео

Прес-секретар президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков, який в травні переніс коронавірус, 17 жовтня з розмахом відсвяткував своє 53-річчя в одному з московських ресторанів. На святкуванні були присутні десятки людей, причому всі були без масок і рукавичок.

Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу "Підйом".

Судячи з відео зі свята, яке з'явилося в мережі, особисто привітати іменинника прийшли Філіп Кіркоров, Микола Басков, Стас Михайлов, Григорій Лепс, Емін Агаларов, Любов Успенська та інші зірки російського шоу-бізнесу. На святкуванні також була присутня головний редактор RT Маргарита Симоньян.

Захід відбувся, незважаючи на досить непросту епідеміологічну обстановку в Москві, де щодня реєструють понад 5 тис. нових випадків захворювання коронавірусу. Російська влада не стала повторювати весняний досвід і вводити карантин, однак, ряд обмежень все ж таки в місті встановлено. Наприклад, пасажирів громадського транспорту зобов'язали дотримуватися маскового та рукавичкового режим. У ресторани і клуби в нічний час пускають тільки за попередньою реєстрацією.

В Дмитра Пєскова запитали, як така "вільна" поведінка співвідноситься з другою хвилею COVID-19 і "безпрецедентним викликом не тільки здоров'ю людей, а й глобальній економіці". Дружина речника Путіна Тетяна Навка заявила, що "це особисте святкування" Пєскова, а сам Дмитро Пєсков не відповів.

Журналісти також попросили прокоментувати святкування співака Філіпа Кіркорова, який особисто вітав іменинника. В розмові з кореспонденткою Кіркоров риторично зауважив, що журналісти завжди хочуть написати про нього якусь гидоту і грубо побажав дівчині відправитися за відомою непристойною адресою.

Як повідомляв "Апостроф", фігуристка Тетяна Навка слідом за своїм чоловіком Дмитром Пєсковим заразилася коронавірусом COVID-19.