RU  UA

"Передає геббельсівські привіти": мер Дніпра назвав методи "війни" Коломойського

Міський голова Дніпра Борис Філатов, який працював у команді Ігоря Коломойського, коли той очолював Дніпропетровську ОДА, розповів, що вже тривалий час не спілкується з Коломойським і перебуває з ним в стані "інформаційної війни".

Про це він розповів в ефірі програми "Всьо по бєспрєдєлу" з Роксаною Руно на Апостроф TV.

Філатов розповів, що Коломойський веде проти нього інформаційну війну і передає "привіти" в ефірі телеканалу "1+1".

"Це привіти геббельсовського характеру: то в Дніпрі вулицю Короленка змило - вона насправді є, але "1+1"показує, що її немає, то вони запускають фейк, що ми в метро вкрали 370 мільйонів гривень", - розповів Філатов.

За словами Філатова, коли вони (міська рада Дніпра - "Апостроф") звернулися до СБУ з відповідним запитом, там від оприлюдненої медіа інформації відхрестилися.

"Коли почався юридичний розгляд, всю цю інформацію стерли. Але фейк вже запущено і "чорний піар" працює", - зазначив Філатов.

Також Філатов прокоментував конфлікт між ним і Олександром Дубінським, який зараз є народним депутатом від "Слуги народу".

"Пан Дубінський - це балакаюча голова Коломойського (або інша частина тіла). В мене до Олександра немає жодної неприязні чи серйозних почуттів. Він - інструмент Коломойського, його не існує, це аватар", - заявив Філатов.

Нагадаємо, раніше міський голова Дніпра Борис Філатов заявив, що екс-заступник глави Офісу президента України Сергій Трофімов провалив комунікацію канцелярії президента з регіонами і дезорієнтував Володимира Зеленського.