RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Зеленського госпіталізували в "Феофанію" через коронавірус: перші подробиці

Президент України Володимир Зеленський, який підхопив коронавірус, госпіталізований у "Феофанію". Там же на лікуванні знаходиться глава Офісу президента Андрій Єрмак.

Про це в інтерв'ю "Українській правді" заявив радник Єрмака Михайло Подоляк.

За його словами, в "Феофанії" є обладнаний спеціальний кабінет, в якому президент може проводити наради по відеозв'язку.

"Він (Зеленський, - "Апостроф") знаходиться в ізольованій палаті, і, відповідно, у нього там спецзв'язок встановлено.... У них (президента і глави Офісу, -"Апостроф") там стандартний графік. Єдине обмеження - це ізоляція, нікого немає поруч. Тобто, ніхто з помічників не знаходиться біля президента або біля голови Офісу, вони знаходяться в комунікаційному офлайні", - підкреслив Подоляк.

Він уточнив, що з сім'єю Зеленський не бачиться, незважаючи на те, що його дружина вже перехворіла на корона вірус. З Єрмаком спілкується в телефонному режимі, у них окремі палати.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ЗМІ повідомили, що коронавірус підхопила прес-секретар Зеленського Юлія Мендель, але вона це поки ніяк не прокоментувала.