RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Слугу народу" впіймали в Раді за інтимним листуванням з коханкою: фото і відео

Народний депутат від партії "Слуга народу" Олег Семінський під час засідання Верховної Ради листувався з коханкою.

Про це повідомляє TK Media.

За даними видання дівчину, з якою він листувався, звуть Катерина Демченко, хоча в телефоні нардепа вона записана як "Черк Нат Сівер". Вона працює в компанії, записаної на його дружину, і числиться помічником нардепа.

Катерина Демченко в своєму акаунті в Facebook вказала, що працює в "Тойота Центр Чернiгiв Сiвер-Авто". Компанія з такою ж назвою вказана в декларації нардепа Семінського - "Автомобiльна компанiя Сiвер-Авто" і належить його дружині Бушай Тетяні.

"Мур мур, цілувати тебе хочу, як минулого разу", - пише Семінський.

"Мммм, закрила очі, згадуючи. Хочу тебе", - відповідає йому якась "Черк Нат Сівер".

Потім цей самий контакт телефонує нардепу в WhatsApp. Він скидає і передзвонює. Висвічується номер. За цим номером в Telegram знаходить контакт Катерини Демченко - фото у неї в Facebook, в Telegram і в телефоні нардепа під ім'ям "Черк Нат Сівер" збігаються.

Серед іншого абоненти називають один одного "котиками", обговорюють "вчорашнє" і обмінюються любовними смайлами і компліментами.

Як повідомляв "Апостроф", народного депутата від партії "Слуга народу" Анатолія Драбівського помітили в Раді за цікавим заняттям - він поділився зі своїм колегою відео з напівоголеної жінкою.