RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Влада довела країну до ручки, ввівши непідйомні тарифи на комуналку - Вадим Рабинович

Влада довела країну до ручки, ввівши непідйомні тарифи на комунальні послуги на догоду "західним кураторам".

Про це заявив народний депутат, співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович, перерахувавши кроки, які допоможуть негайно знизити комунальні тарифи.

"Влада зелених довела країну до ручки! Людям їсти нічого, а ця нечисть забирає останнє - ввели на догоду своїм західним кураторам непідйомні тарифи і скоро буде квартири відбирати за неплатежі!" - обурився політик.

Він запевнив, що "Опозиційна платформа - За життя" знає, як негайно знизити тарифи на комуналку.

"Ми вимагаємо: 1) Відмовити МВФ в їх списку бажань в частині ринкових цін на газ для населення. Відмовитися від грабіжницьких цін на тепло і на електроенергію. 2) Негайно повернутися до питання про 25% знижку на газ, про яку ми домовилися з Росією. 3) Для зменшення тарифів для населення на газ, електроенергію, тепло - націоналізувати обленерго і облгази. 4) Повернути державі ліцензії, видані приватним підприємствам на видобуток газу і нафти ", - перерахував парламентар.

Народний депутат підкреслив, що зазначені кроки потрібно робити в найкоротші терміни.

"Це потрібно робити негайно! Треба гнати цю некомпетентну команду клоунів, яка бідну країну перетворила в злиденну. Геть!" - резюмував Вадим Рабинович.