RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Путін - красень: з'явилося аудіо новорічних розмов скандального полковника СБУ

В мережі з'явився запис розмов колишнього першого заступника глави СБУ, полковника Дмитра Нескоромного, якого підозрюють в організації замовного вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ, генерала Андрія Наумова, в яких він висловлює свою прихильність Росії, РПЦ і захоплюється президентом РФ Володимиром Путіним.

Аудіозаписи оприлюднені виданням "Українська правда" у своєму Telegram-каналі.

Так, екс-заступник голови СБУ Нескромний привітав одного зі своїх співрозмовників, якого слідство називає "Ч", із Новим роком “за московським часом”.

"Олександр Іванович, був на зустрічі, отримував важливу оперативну інформацію. Все чудово, ідемо в атаку, ще недовго залишилося", - заявив Нескоромний.

Іншому чоловіку, якого позначили як "Владика", Нескоромний поскаржився, що не подивився "Володимира Володимировича", якого називає "красенем".

"Я прогавив Володимира Володимировича. Перший раз в житті. Він красень. Сила", - заявив екс-заступник глави СБУ.

У своєму спілкуванні з "Владикою" Нескоромний переймається статусом церкви та передає привіт "московській родині".

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилися повідомлення від нібито колишнього першого заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного, в якому йдеться про майбутню прес-конференції в одній з європейських країн. Під час спілкування з журналістами Нескоромний нібито обіцяє оприлюднити викривальну інформацію.