RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

"Це чистий фарс": Дубинський знайшов винних в своєму виключенні з фракції, відео

Народного депутата Олександра Дубинського в понеділок, 1 лютого, виключили з фракції "Слуга народу" . Він назвав своє виключення "чистим фарсом".

Про це він сказав у відео, опублікованому в Telegram-каналі "Труха Харків".

За виключення Дубинського проголосували 198 членів фракції, 29 - проти, ще 19 - "не відгукнулися".

Зокрема, Дубинський назвав своє виключення "маніпулятивної історією".

"Як ви розумієте, пройдені всі червоні лінії фракції, ми побачили справжні обличчя політичних акторів і в Офісі президента і в українському парламенті і прекрасно розуміємо, що це маніпулятивний результат, який був необхідний конкретним людям для отримання конкретних дивідендів саме політичних і для вирішення своїх власних проблем", - сказав він.

Своєю чергою, глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія також підтримав виключення Дубинського з фракції. Він наголосив, що голосування проводилося і всі документи з фізичними підписами депутатів є.

Нагадаємо, 11 січня Міністерство фінансів США внесло до списку санкцій нардепа Дубинського і ще шістьох осіб. У США вважають, що всі вони намагалися вплинути на президентські вибори в США 2020 року.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський заявив, що народні депутати, які сприяли російському втручанню в президентські вибори в США, будуть переслідуватися українським правосуддям.