RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Марченко заступилася за Медведчука і йде у політику: мережі бурхливо обговорюють заяву

Санкції щодо політичного діяча і лідера партії "За життя" Віктора Медведчука торкнулися і телеведучої Оксани Марченко. Зірка українського ТБ заступилася за свого чоловіка, і висловила свою думку про санкції.

Про це телеведуча повідомила на своєму YouTube-каналі.

Знаменита українська телеведуча, журналістка і підприємець, а також дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко заявила, що їй складно коментувати дивні рішення нинішнього керівника держави.

За словами телеведучої, в 2003 році нинішній український лідер Володимир Зеленський разом зі своєю командою відвідав її будинок і попросив допомоги в працевлаштуванні. Оксана Марченко каже, що вона була дуже добра по відношенню до Володимира Олександровича, і з задоволенням йому допомогла. Себе і свого чоловіка телеведуча називає "законослухняними громадянами".


Оксана Марченко підкреслила, що тепер вона і Віктор Медведчук не сумніваються в тому, що прихильників партії "За життя" стало ще більше після прийнятих санкцій. Телеведуча каже про те, що за день до прийнятих санкцій вона була дружиною, другом, тилом і матір'ю дітей Віктора Медведчука, але зараз влада України, сама того не розуміючи, змусила її взяти політичну зброю, щоб стати поруч з її чоловіком і йти до спільної мети одним фронтом.

На завершення свого звернення дружина народного депутата Оксана Марченко заявила, що тепер Україна отримала замість одного Медведчука ще і Марченко. Жінка зазначила, що вона ніколи не хотіла потрапити в політику, але влада не залишила їй іншого варіанту. З 20 лютого 2021 року українська телеведуча стала частиною партії свого чоловіка. За її словами, головне завдання партії і всієї країни - дати відсіч нинішньої влади і припинити "зелене свавілля".

У коментарях користувачі іронічно порівнюють Оксану Марченко з дружиною декабриста, Жанною д'Арк і Розою Люксембург.

"Буде бити ворогів сумочкою", "Чоловік і дружина одна сатана", - коментують заяву подружжя Медведчука.

Читайте також: Які п'ять санкцій передбачені рішенням РНБО.