RU  UA

Росія зрозуміла, що її дурять: в Україні назвали причину загострення на Донбасі

В Кремлі пішли на загострення на Донбасі після того, як зрозуміли, що Україна тягне час і намагається їх обдурити.

Про це у програмі Роксани Руно на Апостроф ТV "Всьо по бєспрєдєлу Лайт" розповів екс-нардеп ВРУ 6 і 7 скликань, екс-голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

"Загострення на Донбасі було передбачуваним. ...Були домовленості про "всеосяжну" тишу взамін на те, що Україна буде готова до переговорів з представниками ДНР і ЛНР так, як хотіла Москва. Такий чисто придністровський сценарій. І на проведення виборів на окупованих територіях", - зазначив Москаль.

Політик назвав затягуванням часу заяви представників української сторони в ТКГ щодо проведення виборів на окупованій території Донецької і Луганської областей.

"Фокін і Кравчук закидали суспільству різні дурниці, а потім сказали, що це особиста думка Фокіна. Хоча якщо людина займає таку посаду, в нього не має бути ніякої особистої думки", - наголосив Москаль.

Він звернув увагу, що українське суспільство на ці пропозиції української сторони в ТКГ щодо проведення виборів в ОРДЛО відреагувало негативно.

"Всі побачили, що вони затягують час, Російська Федерація зрозуміла, що їх дурять - і як наслідок, пішло загострення на Донбасі", - пояснив Москаль.