RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Довипендрювався: реакція мережі на введення США санкцій проти Коломойського

На санкції проти українського бізнесмена Ігоря Коломойського і його сім'ї, які були введені в США через його підозри в корупційних діях, користувачі мережі реагують коментарями, в яких підтримують таке рішення і називають його підтримкою демократії в Україні.

Численні коментарі в соцмережах з цього приводу з'явилися відразу після того, як держсекретар США Ентоні Блінкен повідомив, що Ігор Коломойський внесений до списку санкцій.

Нагадаємо, що в офіційній заяві було сказано, що Ігор Коломойський на посаді голови Дніпропетровської області України з 2014 по 2015 рік був причетний до корупційних дій, які підірвали верховенство закону і віру українського суспільства в демократичні інститути свого уряду і суспільні процеси.

Проти нього і його сім'ї введено санкції, зокрема заборону на в'їзд на територію Сполучених Штатів.

У коментарях користувачі мережі дякують США за важливу підтримку України і нагадують про інших "гріхи" Коломойського, зокрема про присвоєння 5,5 млрд доларів з ПриватБанку.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Клівленді (штат Огайо, США) федеральний суддя схвалив продаж бізнес-центру 55 Public Square, який належав компанії Optima Ventures, що входить в сферу інтересів українського олігарха Ігоря Коломойського.