RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

В СБУ розповіли, в якій справі допитували Медведчука

Допит слідчими Служби безпеки України народного депутата Віктора Медведчука у вівторок, 9 березня, стосувався фактів, що містяться в недавно опублікованих розмовах Медведчука і колишнього помічника президента Росії Владислава Суркова.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс -Україна" з посиланням на інформацію прес-служби СБУ.

"9 березня 2021 року слідчі СБУ провели допит громадянина України Медведчука В.В. Питання слідчих стосувалися, в тому числі і фактів, які фігурують в так званих "плівках Медведчука-Суркова", раніше оприлюднених в ЗМІ", - повідомили в прес-службі відомства.

Також в СБУ додали, що з цього ж приводу двічі викликали на допит п'ятого президента України Петра Порошенка, але він не прийшов.

"В рамках кримінального провадження, пов'язаного з вищевказаними плівками, на допит двічі викликався Порошенко. Але він двічі не з'явився на допит", - додали в СБУ.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у мережі з'явився аудіозапис переговорів українського політика і лідера партії ОПЗЖ, кума Володимира Путіна Віктора Медведчука з колишнім помічником президента Росії Владиславом Сурковим.