RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Зеленський виступив на з'їзді "Слуги народу" і висловився про засланних козачків: повне відео

Президент України Володимир Зеленський заявив, що партія "Слуга народу" поступово очищається від випадкових людей. За словами президента, він починає новий період і збирається вирішити багато проблем.

Виступ транслювався в YouTube.

Володимир Олександрович виступив на з'їзді партії "Слуга народу". За словами президента України, партію підтримують понад чотири мільйони громадян країни. Завдяки підтримці цих людей партія менш ніж за два роки зробила те, чого інші політичні діячі не змогли домогтися за цілий президентський термін.


Володимир Зеленський вважає, що його партії вдалося розірвати "це коло". Також президент зазначив, що "Слуга народу" починає новий період. У планах партії - зосередитися на втіленні того, що ще не зроблено. Також партія повинна поліпшити свою швидкість і ефективність.

Володимир Зеленський зазначив, що в його партії були такі люди, які до сих пір не зрозуміли різниці між справжньою думкою народу і "своїм Facebook-бульбашкою". Також президент порадив політикам, які перебувають в його партії і чимось незадоволені, встати і піти прямо зараз, а не тягнути час.

Гарант також закликав забезпечити єдність у Верховній Раді. За його словами, у політичних діячів можуть бути дискусії щодо деталей, але коли мова йде про принципові речі, на табло повинно бути не менше 226 голосів. Всі ці голоси повинні бути від членів партії "Слуга народу". Володимир Олександрович додав, що представникам його партії має бути все одно, як голосують інші.

Як писав "Апостроф" раніше, Зеленський анонсував нові санкції РНБО, відео.