RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Поводяться, як бидло: посольство Росії відзначилося хамством і викликало ажіотаж в мережі

Після того, як "Чеський" скандал почав активно набирати обертів, російських дипломатів висилають ще й з Литви, Латвії та Естонії. В суботу, 24 квітня, стало відомо, що працівники дипломатичного представництва Російської Федерації відзначилися хамським поведінкою, і викликали ажіотаж в мережі.

Про це повідомляє сайт Tjournal.

В офіційному Twitter-акаунті російського посольства в Республіці Білорусь з'явився новий твіт. У повідомленні працівники дипломатичної служби відреагували на твіт МЗС Литви про висилку російських дипломатів з Латвії, Естонії та Литви.

У повідомленні працівники російського посольства використовували вираз Small Dick Energy, що можна буквально перекласти як "енергетика маленького пен ** а". Цей вислів застосовують по відношенню до тих, хто показує свою зухвалість і самовпевненість, хоча насправді нічого з себе не представляє. Примітно, що твіт був видалений через кілька хвилин, але його встигли заскрінити і опублікувати в мережі.

Користувачі моментально відреагували на такий випад з боку російського посольства. Наприклад, один з користувачів пише, що "хоче стати біженцем через те, що його батьківщині загрожує крінж". Крінж - популярне слово в мережі, яке можна перевести як "сором". Інші користувачі опублікували скріншот твіти російського посольства і підписали його так: "Гопники захопили російське посольство, вся суть російської дипломатії".

Один з користувачів опублікував наступний коментар: "Гопники в Кремлі тільки і можуть, що публікувати такі бидло-коментарі".

Як повідомляв "Апостроф", слідом за Чехією про висилку російських дипломатів заявила Словаччина.