RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Відомий шоумен заявив про вихід з партії "Голос"

Відомий шоумен і волонтер Сергій Притула, який в 2019 році приєднався до партії "Голос", заявив про вихід з неї.

Про це він написав у Facebook.

Він наголосив, що його вступ в партію був свідомим і виваженим рішенням. Йому подобалася команда людей, яка зібралася під новим політичним брендом, цінності, навколо яких об'єдналися ці люди, і мета, яку вони спільно перед собою поставили.

"Не знаю, як би склалася історія партії, якби в минулому році її не залишив би засновник. Однак, на сьогоднішній день, 7 червня 2021 року, я оголошую про свій вихід з партії "Голос". Наголошую на тому, що я не йду з політики. Я йду з партії, яка, не в останню чергу завдяки діям нового керівництва, віддалилася від наших початкових основ настільки далеко, що можна констатувати точку неповернення ", - пише Притула.

Він додав, що до останнього вірив у можливість цивілізованого діалогу і реанімації партії, за яку на парламентських виборах віддали свої голоси понад 850 тисяч українців.

"Але діалогу не вийшло і тепер мною керує тільки одне бажання: відвести негатив від тих команд "Голосу" в регіонах, які 2 роки щиро і віддано працювали для людей, а зараз стали заручниками ситуації, коли партійні "верхи" не чують "низів" , і ця глухота призводить до критики всіх без винятку членів команд "Голосу" по всій Україні", - пише Притула.

Він також висловив подяку всім, хто віддавав свої голоси за "Голос" на парламентських і місцевих виборах. І підкреслив, що керівництво партії мало б реагувати на "зашкварні" голосування своїх депутатів, які йдуть в розріз з бажанням виборців, але цього не відбувалося.

"Більш того, партійні ряди почали очищати від тих, хто піддав критиці недоброчесних персонажів з "Голосу". А це ще раз дає мені підстави чітко артикулювати, що з такими "функціонерами" мені не по дорозі", - резюмував Притула, пообіцявши в майбутньому обачніше вибирати "супутників по тернистому шляху української політики".

Як повідомляв "Апостроф", в травні цього року в Харкові з'явилися білборди із зображенням Притули і написом "Нам тут жити", з чого зробили висновок, що він планує балотуватися в мери міста, але він спростував цю інформацію.