RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Напад на депутата в Раді: стало відомо про жорстке рішення по активістці

Відому активістку та журналістку Ірму Крат позбавили акредитацію до Верховної Ради через побиття скандального нардепа прямо в парламенті.

Про це повідомляє “Укрінформ”.

Комітет Верховної Ради з питань свободи слова позбавив акредитації до парламенту журналістку Ірму Крат після того, як вона вдарила кулаком та сумочкою нардепа від партії "Слуга народу" Микиту Потураєва. Він також є головою парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики. Достеменно причина нападу невідома.

"Комітет прийняв рішення про позбавлення її акредитації і засудив її дії", - сказала голова підкомітету з питань права громадян на інформацію Комітету Верховної Ради з питань свободи слова Тетяна Циба. Вона, як і Потураєв, належить до фракції “Слуга народу”.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в середині червня Микита Потураєв з трибуни Верховної Ради вирішив пожартувати про ОПЗЖ: мовляв, коли їх розстріляють, тоді і закінчиться в країні епоха бідності. Після цього нардепи від ОПЗЖ вирішили встати на свій захист, а Ілля Ківа почав бійку з Миколою Тищенком. Після перерви Потураєву довелося вибачитися перед скривдженими депутатами.