RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

ЗСУ мають бути готові до наступу на окуповані території: що потрібно українській армії

Українські збройні сили повинні бути готові до потенційних наступальних воєнних дій на тимчасово окупованих територіях України.

Про це заявив в ході IV Міжнародного волонтерського і ветеранського форуму "Україна 30. Захисники" Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

При цьому він зазначив, що для подібної готовності потрібно постійно розвивати та вдосконалювати армію по всіх фронтах 6 як в технічному сенсі, так і професійному.

Також Залужний зазначив, що суспільство не повинно забувати про те, що в країні зараз йде війна, і шанувати героїв, про тдавшіх своє життя за країну на фронті.

Головнокомандувач зазначає, що готовність армії до виконання завдань наступального характеру необхідна, в першу чергу, через те, що наш суперник в особі РФ не припиняє військові, а також інформаційно-психологічні атаки на Україну.

"Суспільство в умовах цієї загрози має вступити в бій, тут кожен повинен стати бійцем цього фронту. Для кого-то це донесення правдивої інформації, знову ж таки це ветерани, для кого-то це пошук дійсно правдивої інформації, для кого-то це, можливо , самоосвіта, і головне - для кожного з нас повинна з'явитися така чудова річ, яка називається довіру до ВСУ ", - резюмував Залужний.

Нагадаємо, що деякий час тому Зеленський призначив бойових генералів командувати ВСУ: хто очолить війська.