RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Активісти партії Шарія погрожували журналістці Апостроф TV

Так звані активісти "партії Шарія" погрожували журналістці Апостроф TV.

Про це повідомляє журналістка проєкту “Аномалія 50.44” Ліна Горбач, яка відвідала анонсований публічний захід “партії Шарія”. Зазначимо, що жодних незалежних ЗМІ окрім “Апострофа” на заході не було.

Під час виконання своїх професійних обов‘язків на цьому заході, журналістка Ліна Горбач неодноразово стикалася з хамством, згодом до неї “приставили слідкувати” невідомого, який стояв перед об’єктивом та не давав проводити зйомку.

Після заходу до неї підійшла людина кримінальної зовнішності і пообіцяла переслідувати, якщо ще раз побачить на заході шарійського політпроекту.

Як розповіла журналістка Апостроф TV, на заході було більше сотні осіб, серед яких виділялися люди спортивної статури в чорному одязі, які уникали камер. Самі партійці стверджують, що захід охороняла приватна охоронна компанія, а також Національна поліція.

Всі подробиці цього інциденту, а також відео дивіться з понеділка на Апостроф TV.

Як відомо, творцем "партії Шарія" є проросійський блогер Анатолій Шарій, хоча документально вона оформлена не на нього, а дружину Ольгу. Минулого місяця РНБО ввели санкції проти Шарія, а також його дружини та тещі. Також під обмеження потрапили інформаційне агентство подружжя, їх сторінки в соціальних мережах та YouTube-канали. Також 2 червня суд наклав арешт на банківські рахунки Шарія.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що минулого місяця нашого фотокореспондента Романа Пєтушкова копи побили в центрі Києва.