RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Розхвалив окупантів Донбасу: нардепа спіймали на цікавому листуванні в Раді, фото

Скандальний народний депутат від групи "Довіра" Сергій Шахов на засіданні Верховної Ради 9 вересня попався на дивному листуванні, в якому розхвалює окуповані Росією території України.

Фотографії депутата в залі засідання ВР зробив фотокореспондент "Апострофа" Роман Пєтушков.

У переписці він скидає фото центральної площі Стаханова (нині - Кадіївка) Луганської області, окупованої РФ, та пише, що місцева окупаційна адміністрація "навела там порядок" і питає, чому “вони в Україні не можуть там само”.

При тому Українська Гельсінська спілка з прав людини повідомляла, що в Кадіївці зафіксовані випадки зневаги свободи слова, атаки на журналістів, насильницьких зникнень людей, ймовірних вбивств, катувань та тортур.

Також в репортажі “Радіо Свобода” місто за окупації називали типовим депресивним місцем.

“Місцевим сьогодні вже не до екологічних проблем. В окупації місто стало справжньою зоною соціального лиха. Безробіття, висока злочинність, проблеми з комуналкою. Повний безлад, у дворах не пройти, діти гуляють, а сміття валяється. Скрізь це сміття”, - йдеться в матеріалі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що журналіст Денис Казанський показав розміри зарплат в окупованому Донецьку: "Аж 1500-2000 грн. Не те, що при фашистах. Дякую, Росія!".