RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Слуга народу" відзначився в Трускавці хамською відповіддю журналістці: відео

Народний депутат "Слуги народу" Олександр Трухін заявив, що приїхав на виїзне засідання фракції в Трускавець Львівської області на велосипеді. Поведінка "слуги" розгнівала користувачів соцмереж.

Відео з готелю "Ріксос-Прикарпаття" в Трускавці опублікувала журналістка "Радіо Свобода" Власта Лазур.

На відео видно, що Трухін вітається і цілується з іншими представниками парламентської монобільшості, зокрема із Людмилою Буймістер.

Журналістка поцікавилася у депутата, чи приїхав він до Трускавця на автомобілі та хто був за кермом. Трухін відповів, що приїхав на велосипеді й сам керував транспортним засобом. Ніяких додаткових коментарів він не надав.

За даними ЗМІ, Трухіна не було в поїзді, на якому більшість "слуг" прибули до Трускавця.

Відповідь і поведінка народного депутата обурили користувачів соцмереж Facebook і Twitter, в яких було опубліковано відео. Дісталося й іншим "слугам народу".

"Мамкін стендапер", "Рівень Зе-команди, нічого й додати", "Типова сходка братків", "Хлопчик просить в табло. Настільки вже знахабніли ці "слуги", обурюються користувачі соцмереж.

Олександр Трухін в Трускавці Фото: Скріншот з Facebook

Олександр Трухін Фото: Скріншот з Twitter

Нагадаємо, 23 серпня ЗМІ повідомили, що народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Трухін спровокував ДТП під Києвом. Також повідомлялося, що в момент аварії він нібито був в стані сп'яніння. Втім, незабаром десятки інтернет-видань, які раніше опублікували інформацію про інцидент, видалили її.


Сам Трухін тиждень не коментував ДТП, в якому постраждали щонайменше шестеро людей. Лише 1 вересня він повідомив, що був на місці аварії й отримав "черепно-мозкову травму". При цьому нардеп не повідомив, хто перебував за кермом автомобіля, в якому він їхав. Трухін також заявив, що сприяв збору інформації про пригоду співробітниками Нацполіціі.

Неохоче коментували ДТП за участю свого депутата й у "Слузі народу". Так, лідер фракції Давид Арахамія заявив, що будь-яка реакція на аварію нібито може бути розцінена як втручання в розслідування.