RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Сміялася навіть суддя: Гео Лерос розповів, як відбувається суд над ним

Народний депутат України, екс-член фракції "Слуга народу" Гео Лерос розповів про перебіг судового засідання, в рамках якого вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Як зазначив нардеп, Печерський районний суд міста Києва не зумів обрати йому запобіжний захід - політику повідомили про підозру в хуліганстві за те, що він показав середній палець на адресу президента Володимира Зеленського.

Засідання суду перенесли на четвер, наголосив Лерос.

"По-перше, той проект підозри, який прокуратура представила в суді, є настільки незначним, що навіть суд сміявся з нього. І суддя сміялася, тому вона була змушена перенести засідання", - зазначив нардеп. Він додав - у проекті підозри не виявилося навіть самої підозри, яку політик підписав під час отримання.

"Вони настільки сильно поспішали подати цю справу в суд, щоб обрати мені запобіжний захід, що забули навіть основний документ туди прикріпити. Тому суддя, звичайно, над цим посміялася. Більш того - суддя зробила зауваження прокурору, тому що в день вручення мені підозри прокурори вже свідомо нібито готові були з'явитися о 17:00 до суду", - заявив депутат, зазначивши, що його захист "розніс у пух і прах" першу частину підозри, тому суд пішов на паузу до четверга.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що до Гео Лероса прийшли силовики після того, як він показав непристойний жест на адресу Зеленського.