RU  UA

Хочуть уникнути незручних питань? "Апостроф TV" не пустили на прес-конференцію Зеленського

Попри численні звернення, телеканалу "Апостроф TV" відмовили в акредитації на прес-конференцію, присвячену половині президентського терміну Володимира Зеленського. Захід має відбутися найближчої п'ятниці, 26 листопада.

На думку телеканалу, це свідчить про те, що Офіс президента має намір і надалі тримати главу держави у "теплій ванні" й оберігати від незручних питань, особливо після журналістського розслідування про відзначення ювілею керівника ОП Андрія Єрмака у держрезиденції у Карпатах.

Нагадаємо, що "Апостроф TV" - телеканал, який бурхливо розвивається, а сайт Apostrophe.ua, згідно з останніми опитуваннями, став другим за впізнаваністю в Україні. І попри це, телеканалу не дали акредитацію на мовлення з прес-конференції глави держави.

Також нагадаємо, що це не перший випадок недопуску журналістів на заходи за участю найвищого керівництва країни. Так, 25 листопада на території Міжнародного аеропорту "Бориспіль" відбувся форум "Велике будівництво: авіація та туризм", на який з незрозумілих причин пустили не всіх журналістів.