RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Мої діти страждають від моєї професії: Зеленський розповів про можливий другий термін

Президент України Володимир Зеленський сказав, що його діти і сім'я "страждають" від його роботи. У зв'язку з цим він ще остаточно не вирішив, чи балотуватиметься він на другий президентський термін.

Про це глава держави сказав під час свого прес-марафону 26 листопада 2021 року, який транслює "Апостроф".

За його словами, рішення щодо другого терміну має "ухвалити" суспільство, а не він. Крім цього, він сказав, що обов'язково проконсультується про це зі своєю сім'єю.

"З приводу другого терміну – я не прийняв це рішення, його приймає суспільство. Я не планую в голові таку велику стратегію, це буде пов'язано з підтримкою моєї особистості народом України. Я виходжу на вулицю і розумію, як до мене ставляться люди. За щось говорять спасибі, десь вказують на помилки. Приймати рішення буду з сім'єю. Мої діти страждають від моєї професії”, – Зеленський про другий термін.

Також у Зеленського запитали, чи ініціюватиме він президентські вибори раніше за парламентські (на даний момент це має бути рівно навпаки).

Президент відповів, що не виключає звернення своїх депутатів до Конституційного суду, щоб вивчити, чи законно буде змінити черговість виборів.

Також повідомляли, що в ході прес-конференції Зеленський заявив про державний переворот з Ахметовим.