RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Скандал на блокпосту в ООС: у МВС різко відреагували на поведінку замміністра-хама

Ми вже повідомляли про те, як заступник голови Міністерства внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі вчинив скандал із поліцейськими на блокпосту під Краматорськом. Стало відомо, що у зв'язку з цим глава МВС України Денис Монастирський ініціював перед прем’єр-міністром та урядом питання про проведення дисциплінарного провадження щодо свого заступника Олександра Гогілашвілі.

Про це повідомили на офіційному порталі МВС.

а період дисциплінарного провадження пропонуватиму уряду усунути заступника міністра внутрішніх справ України Олександра Гогілашвілі з посади, для чого підписав відповідне подання до Кабінету Міністрів України", - зазначив міністр.

При цьому Монастирський запевнив, що особисто вивчить усі деталі цієї справи, після чого ухвалить "відповідні управлінські рішення".

Нагадаємо, що на в'їзді до Донецької області, на першому блокпосту, посадовець на авто проігнорував вимогу поліцейських зробити зупинку. Натомість він проїхав кілька метрів уперед. Після зупинки заступник голови МВС став загрожувати правоохоронцям, ображати та лізти у бійку.

Раніше ми також повідомляли про те, що вилучену у Ківи нагородну зброю вручили бойовим комбатам.