RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Мольфарка про серйозну хворобу Путіна: його не "заряджатимуть" вічно

Окрім збройного конфлікту на Донбасі, існує теорія, що між Росією та Україною ведеться невидима, так звана, "окультна" війна.

Про загадкову хворобу Путіна, чи працюють на ньогошамани і що буде, якщо вони перестануть це робити, в ефірі програми "Руно" на Апостроф TV розповіла карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські.

Так, вона заявила, що президент Росії давно і серйозно хворий на онкологію, але його "заряджають" люди, які мають магічні здібності.

“Я думаю, що, якби на нього шамани не працювали – його вже взагалі не було б. Тому що у Путіна онко, я про це говорила в одному зі своїх інтерв'ю влітку. Він серйозно хворий, але ж ви знаєте, що мольфари, шамани – це люди, які дуже добре знаються на лікуванні травами, настойками, біоенергетичному лікуванні. Аж до того, що вони можуть своєю енергетикою заряджати хвору людину, і ця людина стає на ноги. Так із 13 шаманів є кому заряджати його, я так думаю”, - розповіла мольфарка.

Вона додала, що вічно витягувати людину неможливо, і рано чи пізно це скінчиться.

“Ви знаєте, це тимчасове явище, це як батарея – вона сідає, ставиться у зарядку. Його витягують, але це вічно не буде працювати. Щойно це перестануть робити, він помре”, - підсумувала Магдалена Мочіовські.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": Україна веде з Росією велику магічну війну - екс-учасниця секретного "Батальйону 14".