RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

ЗСУ проводять навчання з використанням британських гранатометів NLAW: фото

У вівторок, 25 січня, на Львівщині стартували військові навчання із застосування нових протитанкових ракетних установок NLAW, які передала Велика Британія Україні через загрозу російського вторгнення. Навчання проводять інструктори британської місії Orbital.

Про це повідомляє канал "Оперативний ЗСУ".

У повідомленні зазначається, що інформація засвоюється досить швидко: "Старичі - Львівська область, військові навчаються застосуванню нового озброєння NLAW. Навчальний процес відбувається швидкими темпами".

Повідомляється, що заняття проходять у 184 Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

"Вже невдовзі перші декілька десятків військовослужбовців ЗС України будуть здатні не лише ефективно застосовувати ці ПТРК, але й зможуть самі навчати інших українських воїнів. Переконаний, спільними зусиллями ми захистимо нашу Батьківщину від будь-яких зазіхань агресора", - відзначає начальник академії Павло Ткачук.

Раніше ми писали, що у соцмережах розмістили кумедну інструкцію про застосування українськими військовими британських протитанкових гранатометів NLAW, які вважаються найкращими у світі гранатометами для бою в умовах міста. Користувач Facebook Паоло Луміере докладно і простою мовою пояснив, як користуватися наданою зброєю.