RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Сил для наступу замало: Резніков оцінив концентрацію військ РФ у Білорусі

Російських військ, які перебувають на території Республіки Білорусь, недостатньо для наступу на північні кордони України.

Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков під час брифінгу в Прип'яті, де пройшли спільні тактико-спеціальні навчання підрозділів МВС, повідомляє "Укрінформ".

За словами Резнікова, напад військ РФ на Україну з боку Білорусі зараз є вкрай малоймовірним. Це пов'язано з тим, що концентрації російських військ на території РБ просто замало для реалізації настільки серйозної військової операції.

Також Резніков додав, що зараз Україна безпосередньо контактує із західними партнерами в особі НАТО. За словами міністра, фактаж щодо російських військ у Білорусі зберігається повністю.

Нагадаємо, у п’ятницю, 4 лютого, у місті Прип’ять, з якого в 1986 році після аварії були евакуйовані всі жителі, провели спільні тактико-спеціальні навчання МВС України.

У ході навчань відпрацьовувалася злагодженість підрозділів МВС під час виконання завдань із оборони населеного пункту, тактики ведення бойових дій у урбанізованій місцевості та ліквідації їхніх наслідків.