RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Загроза великої війни: хто може стати наступним у разі захоплення України

Після вторгнення Путіна в Україну наступною країною, що впаде, буде Тайвань. Це означатиме завчасний програш Сполучених Штатів Америки протистояння з Китаєм.

Про це в ефірі програми "Руно" на Апострофі TV розповів колишній радянський розвідник українського походження, майор закордонної розвідки КДБ у 1980-1990 роках Юрій Швець.

"Зараз, коли заздалегідь отримано інформацію про підготовку до великої війни, Америка та західна Європа зі своїх внутрішніх міркувань не можуть допустити нової інтервенції Росії в Україні навіть гіпотетично", - сказав він.

За словами ексрозвідника, для Америки це насамперед питання великої геополітики. Відомо, що адміністрація Байдена проголосила головним своїм суперником Китай і несподівано Україна опинилася в епіцентрі цієї великої стратегії.

“Бо якщо Росія вторгається і захоплює Україну, то наступним буде Тайвань. І тоді цю "велику війну" між США та Китаєм буде програно вже зараз. Тобто від України, несподівано так вийшло, залежить вся конструкція світобудови в цьому столітті. Ось цим і пояснюється серйозність ставлення до цього питання”, – додав Швець.

Детальніше читайте у матеріалі “Апострофа”: Танкового вторгнення в Україну не буде, а Путін за першого ж пострілу сховається під ліжко – ексрозвідник КДБ