RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Переговори світових лідерів з українського питання: онлайн-трансляція та всі подробиці

У суботу, 12 лютого, президент США Джо Байден провів телефонну розмову з главою Росії Володимиром Путіним через можливе вторгнення РФ в Україну. Крім цього, протягом 12-13 лютого відбувається низка інших переговорів. Зокрема, президента Франції Еммануеля Макрона з Байденом, президентом України Володимиром Зеленським та канцлером Німеччини Олафом Шольцем.

"Апостроф" стежить за перебігом переговорів в онлайн-трансляції.

Головні тези розмови Байдена з Путіним

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ ДОСТУПНА НА РОСІЙСЬКОМОВНІЙ ВЕРСІЇ САЙТУ

Діалог президентів США та Росії, за даними журналістів, має відбутися вранці за вашингтонським часом, який відрізняється від московського на 8 годин.

Як стверджує прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков, запит про проведення телефонного дзвінка надійшов від Білого дому у п'ятницю, 11 лютого. Крім цього, глава Кремля також запланував переговори з президентом Франції Еммануелем Макроном, який нещодавно приїжджав на двосторонню зустріч до Москви.

Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив, що на суботу, 12 лютого, у нього також запланована телефонна розмова з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим, під час якої голова Держдепу намагатиметься запобігти вторгненню Росії до України.

Читайте також матеріал "Апострофа": Загострення у ЗМІ чи на кордоні? Що відомо про можливе вторгнення Росії в Україну