RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Йдуть запеклі бої, є полонені російські військові: РФ пішла у наступ на Донбасі, фото

Українські військовослужбовці ведуть важкі бої за місто Щастя та Станицю Луганську. Також позиції українських військ атакують російські танки, БМП та піхота на підступах до Старобільська.

Про це повідомляють в ООС.

Російські окупанти неодноразово намагались форсувати річку біля міста Щастя та вклинитися в нашу лінію оборони. Однак, українські підрозділи оперативно реагують на обстановку та дають відсіч ворожим Збройним силам.

Зараз Щастя під повним контролем українських військових. Під час боїв ворог зазнав тяжких втрат і в живій силі, і в техніці, та відступив назад. Російські окупанти потрапили до наших воїнів у полон.

Фото: ООС

Щодо Старобільська, то наразі там триває бій та загалом напружена ситуація. Ворожі війська намагаються взяти місто під свій контроль, але українські військові дають гідну відсіч загарбникам. У ході боїв знищено два російські танки та 1 БТР. Працюють українські протитанкові підрозділи.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що українські військові знищили чотири російські танки, які рухались до об'їздній дорозі Харкова.