RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Боїться показатися на публіці: стало відомо, де п'яту добу ховається Путін

У міністерстві внутрішніх справ України розповіли про поточне місце розташування глави країни-агресора Володимира Путіна.

Про це повідомляє прес-центр МВС України.

За словами радника глави відомства Вадима Денисенка, президент РФ останнім часом перебуватиме у своєму бункері на Уралі - причому він перебуває в цьому бункері вже 5-й день.

"Це підтверджують як багато хто з наших російських колег - аналітиків, журналістів і так далі. Про це говорять певні відомості з відповідних відомств", - заявив Денисенко. Він зазначає, що Путін ховається, бо боїться реакції свого оточення та еліт.

"Останні два роки він перебував у бункері, боячись бути зараженим коронавірусом. Тепер у нього нова параноя - розуміючи, що авантюра навколо війни з Україною не вдасться, він, будучи параноїком по життю, починає ховатися і боятися абсолютно всього", - зазначив радник міністра. внутрішніх справ України

Раніше ми повідомляли, що у українці продовжують “дякувати” Путіну та його окупантам за війну, яку вони розв'язали в Україні. У Миронівці з'явилася оригінальна пам'ятка, на яку за бажання можна плюнути.

Також "Апостроф" розповідав про те, які “вітальні” плакати з'явилися у тимчасово окупованих містах України.