RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Ізольований та дезінформований: американці назвали головну проблему Путіна

Розвідка США має дані про те, що президент Росії Володимир Путін перебуває у стані гніву через втрати російської армії в Україні і зривається на своєму найближчому оточенні.

Про це повідомляє NBC News.

Журналісти з посиланням на кількох чиновників із розвідки США повідомляють, що Путін вже розчарований нинішнім станом справ і зривається на оточенні. Екс-директор ЦРУ Джон Бреннан зазначає, що глава Кремля більше не "той холоднокровний, ясний диктатор, яким він був у 2008 році". Він додав, що Путін, мабуть, дедалі більше ізолюється і отримує дезінформацію.

Водночас, сенатор Марко Рубіо, високопоставлений член комітету з розвідки, зазначає, що раніше Путін "був холоднокровним, але розважливим убивцею, а зараз він ще більш небезпечний".

Також Джон Бреннан заявив, що Путін вже " скалічений на полі бою і на фінансовому фронті", і він не має хороших варіантів.

Раніше в Пентагоні США порахували кількість російських військ, кинутих Кремлем проти України - йдеться про майже 75% від усієї кількості збройних сил Російської Федерації.