RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Українська авіація розгромила дві колони окупантів: мінус десантний полк, танки, БМП і "Гради"

10 березня бомбардувальна та штурмова авіація Повітряних сил за вогневої підтримки вертольотів армійської авіації Сухопутних військ ЗСУ завдала нищівного удару по двох великих колонах техніки російських окупантів.

Про це Командування Повітряних сил ЗСУ повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

За попередньою інформацією, це цілий полк десантних військ Росії з повним комплектом техніки: танки, БМП, установки РСЗВ "Град" тощо.

За інформацією Зенітних ракетних військ Повітряних сил, уражені чотири повітряні цілі – три штурмовики Су-25 окупантів та Су-34, який після ураження не долетів до аеродрому і впав на території Росії.

За інформацією авіації Повітряних Сил, також уражено щонайменше чотири повітряні цілі, переважно літаки Су-25.

Є гарна інформація і від Сухопутних військ, підтверджена фотоматеріалами, які на різних напрямках збили два штурмовики окупантів Су-25. Один із них – американським “Стінгером”.

Є дані про ураження десяти літаків окупантів, які бомбили мирні міста українців. Інформація буде уточнена й опублікована на офіційних джерелах.

Крім того, безпілотники "Байрактар ТВ-2" знищили ЗРК Бук М-1 та інші цілі, йдеться у повідомленні Командування Повітряних сил ЗСУ.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Укроборонпром" запропонував російським пілотам підзаробити – приганяти в Україну бойові літаки та отримувати за це 1 млн. доларів, а не ризикувати бути збитим.