RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Путін виліз із бункера? "Пояснив" війну з Україною та дефолт Росії

Сьогодні, 16 березня, президент країни-терориста Росії вирішив показатися своєму народу та виголосити чергову добірку цинічних заяв щодо війни в Україні, Зокрема, говорив про ядерну зброю та плани Києва "атакувати" Крим та так звані "Л/ДНР".

Про це він сказав на своїй нараді.

Відповідно до фантазій російського диктатора, "спецоперація" в Україні йде за планом. Вочевидь, їхньою метою було втратити десятки тисяч військових та техніку на мільярди доларів.

Також він заявив, що Київ нібито із зовнішньою допомогою міг створити ядерну зброю, яка мала б бути спрямована проти РФ. А от біологічна зброя вже була наявна в Україні, однак бачив її тільки Путін.

Російський диктатор продовжив свою риторику, пов'язану з вигаданими планами Києва почати наступ на "Л/ДНР" і Крим, та пояснив, що країна-агресор РФ зовсім не хоче окупувати Україну, вона лише "вирішує ситуацію", яка склалась.

Однак, найцікавішими тезами виявились ті, що стосувались економіки Росії, яка стрімко падає на дно. Населення втрачає роботу, ціни зростають у геометричній прогресії, а багато товарів взагалі зникають із полиць супермаркетів.

"У нових реаліях потрібні структурні зміни економіки Росії, вони призведуть до зростання безробіття та інфляції, завдання влади - мінімізувати їх", - заявив Путін, назвавши безпрецендентні санкції проти Росії - "новими реаліями".

Окрім цього, Путін сміливо зізнається, що країна на порозі дефіциту: "за три тижні додатковий споживчий попит перевищив 1 трлн". Незважаючи на всю безперспективність та абсурдність розпочатої путінським режимом війни, а також повний крах економіки, громадяни країни-терориста мовчки сприймають "нові реалії".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що на тлі неминучого дефолту, російський рубль пробив дно в черговий раз - вартість долара на чорному ринку перевалила за 300 рублів.