RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

13 травня

Всі новини

Путін лютує від власної ізоляції: названо причину конфлікту президента РФ і Шойгу

Оточення не повідомляє президенту Росії Володимиру Путіну про справжній стан справ у війні його країни проти України. Це підірвало його колись близькі стосунки з міністром оборони Сергієм Шойгу.

Про це повідомили власні джерела The New York Times.

За їхніми даними, Путін отримує викривлену та неповну інформацію про перебіг вторгнення його країни до України. Зокрема, він справді міг не знати про участь у війні солдатів-строковиків. Також у Путіна створили перекручені уявлення про недостатню підготовленість українських військових.

"Путін справді не знав про призов солдатів-строковиків, тому погані звістки про масову загибель армійців стали для нього неприємним сюрпризом. Він також був введений в оману про ступінь підготовки українських військових, а також громадянського суспільства до приходу загарбників на танках. Люди не хочуть приходу російської влади, а армія не просто встояла, а й завдає контратакуючих ударів", – зазначають співрозмовники видання.

Як повідомляв "Апостроф", у Сергія Шойгу, який раптово зник із публічного простору, можуть бути серйозні проблеми зі здоров'ям.