RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Азов" у Маріуполі провів контратаку та знищив десятки окупантів: відео

Полк "Азов", який героїчно тримає оборону в оточеному росіянами Маріуполі, здійснює контратаки. Це, попри те, що сили - нерівні.

Про це повідомляється у Telegram-каналі окремого загону спеціального призначення "АЗОВ - Маріуполь".

"Оборона Маріуполя триває. Незважаючи на переважаючі сили противника бійці полку "Азов" проводять контратаку" ,– йдеться у повідомленні.

На сторінці "72 ОМБр ім. Чорних Запорожців" уточнюють, що близько десяти "азовців" змогли протистояти та знешкодити кілька десятків російських військових.

"Це вам не ТікТок кадирівці, це реальний бій. Наші хлопці загоном чисельністю в десяток людей змогли протистояти, потім загнати, відрізати та ліквідувати кілька десятків орків", - пишуть вони.

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук також прокоментував ситуацію у Маріуполі, зазначивши, що українським бійцям вдалося дещо відкинути окупантів на схід у Кальміуському районі.

"Наші в Маріуполі трохи відкинули росіян на схід у Кальміуському районі", - повідомив він.

Також він оприлюднив карту, яка свідчить про розширення території, зайнятої українцями.

Нагадаємо, що затриманий Службою безпеки нардеп Віктор Медведчук звернувся до президента України Володимира Зеленського та президента РФ Володимира Путіна з пропозицією обміняти його на захисників та мешканців Маріуполя.