RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Зеленського назвали єдину умову миру з Росією

Єдина умова заключення миру з країною-агресором Росією це повне виведення російських окупаційних військ з території України, включно з ОРДЛО та окупованим Кримом. До цього моменту переговорна плтаформа між Україною та РФ ґрунтуватиметься лише на зброї, санкціях та фінансах.

Про це повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у своєму твіттері.

Українці в жодному разі не погодяться на так званий новий "Мінськ", оскільки вже побачили його недієздатність, тому припинення вогню не буде до того часу, доки країна-окупант Росія не виведе свої війська з усієї території України.

"Не пропонуйте нам припинення вогню — це неможливо без тотального виведення військ РФ. Українське суспільство не цікавить новий "Мінськ" і повернення війни через кілька років. Поки Росія не готова повністю звільнити наші землі, наша переговорна платформа — зброя, санкції та гроші", - написав Подоляк.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що процес переговорів між Україною та країною-терористом РФ призупинено. Водночас в Офісі президент запевняють, що переговори відновляться, однак уже за модераторства Зеленського.