RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

Всі новини

Допомога США - це на тривалий період: у Держдепі розповіли про підтримку України та нові санкції проти РФ

Країна-терорист Росія планує провести псевдореферендуми на окупованих українських територіях, аби посилити свою позицію у повномасштабній війні. Однак це призведе лише до жорсткого санкційного тиску на РФ і збільшення кількості військової допомоги для України.

Про це в етері Апостроф TV розповіла представниця Державного департаменту США Андреа Калан.

Міжнародне співтовариство не визнаватиме результатів псевдореферендумів, проведених російськими окупантами, на тимчасово непідконтрольних територіях України. Країни G7 або так званої "Великої сімки" зробили однозначну заяву про непідтримку дій Кремля, поспіх яких спричинений успіхами ЗСУ на фронті.

Крім того, міністри Євросоюзу обговорювали впровадження восьмого пакету санкцій проти країни-агресора Росії на тлі "часткової" мобілізації росіян і "референдумів". Сполучені Штати також готові посилювати економічний тиск на РФ

Читайте також: Ва-банк-2: чим ризикнув Путін, оголосивши мобілізацію

"США готові посилювати санкції, щоб чинити сильний тиск на путіна. Ми готові працювати разом із нашими партнерами в Євросоюзі та інших країнах. Те, що ми бачимо після війни в Україні: коли ми рухаємось разом, ми можемо більш ефективно боротися з російською агресією", - сказала Калан.

Разом з цим США й інші партнери продовжать надавати військову допомогу на потреби ЗСУ та всебічно підтримувати Україну в боротьбі з агресором.

"США разом із нашими партнерами продовжуватимуть надавати військову допомогу та інші види допомоги Україні, щоб ваша країна могла більш ефективно боротися на полі бою та продовжувати свій успішний контрнаступ і покласти край цій війні", - резюмувала представниця Держдепу.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Україна отримає від США стільки допомоги, щоб покласти край війні – офіційний представник Держдепу США