RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

В окупованому Криму помічено Віктора Медведчука: відео

В одному з кафе тимчасово окупованого Криму на набережній помітили екс-нардепа ВРУ Віктора Медведчука, якого Росія "забрала" під час обміну полоненими з Україною.

Про це свідчить відео, яке з'явилося у соціальних мережах.

Читайте також: Джигурда розповів, як Медведчук пропонував йому стати кандидатом у президенти України

На набережній у Ялті одіозний політик трапезував у компанії своєї дружини Оксани Марченко. Зазначимо, що досі ніхто не знав, де саме знаходиться ця знаменита пара.

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов говорив про те, що обвинувачений у держзраді Медведчук після обміну перебував у Москві. Разом з тим, згідно з умовами обміну, кум російського диктатора мав перебувати в Анкарі, але до нього виникло чимало питань у ФСБ РФ. Зокрема про те, куди він подів великі гроші.

"Зараз, коли в середній смузі РФ випав сніг, в Ялті вдень дуже комфортні +14, кафешки, шум моря, кум Путіна Медведчук з дружиною ... благодать і гармонія путінської РФ. Салямплейкум тим, хто топив, що обмін Медаєдчука був потрібен, щоб закликати його до відповідальності за грандіозне розпилення виділених на проросійську агітацію коштів. Ви найкращі, Путін вами користується пишається!" ,- підписали відео в мережі.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також розповідав про те, що насправді означає обмін Медведчука на "азовців".