RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Азіатське "турне" Тищенка: нардеп "здав" своє керівництво

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко, який потрапив до гучного скандалу через свою поїздку до Таїланду, і далі стверджує, що про його візит знали в керівництві партії та фракції.

Про це він заявив інтерв'ю виданню "Бабель".

Читайте також: Відпочинок у стилі Тищенка: чи спрацює заборона Кабміну на виїзд чиновникам

Він продовжує стверджувати, що виїхав з України 10 січня 2023 року за біометричним паспортом, оскільки Міністерство закордонних справ та Володимир Зеленський заборонили брати до поїздок дипломатичні паспорти. За його словами, він залишив країну ще до рішення РНБО про заборону виїзду з України для депутатів та чиновників.

"Вище керівництво країни поставило завдання перед кожним нардепом, кожним заступником голови фракції, яким я є, попрацювати з депутатами і зробити напрацювання за напрямками. Вибрали стратегічні напрями — Арабські Емірати, Азія, Африка. Країни які сьогодні, скажімо так, не розуміють, що відбувається у європейській частині світу", - заявив одіозний депутат.

Крім того, Тищенко продовжив своє закордонне турне після Таїланду. Крім того, з'явилася інформація, що Тищенко продовжив своє закордонне турне після Таїланду. Так, на своїй сторінці у соціальній мережі він поділився фотографією на тлі усипальниці першого президента Північного В'єтнаму Хо Ші Міна. Цей архітектурний меморіал знаходиться в Ханої.

Нагадаємо, народні депутати колишньої фракції ОПЗЖ Наталія Королевська та її чоловік Юрій Солод подали заяви на здачу мандатів народних депутатів. Вони з минулого року мешкають у Дубаї, а також мають російські паспорти.