RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Зеленський призначив Шевченка своїм радником: з'явились кумедні меми

Сьогодні, 26 вересня, президент України Володимир Зеленський призначив українського футболіста та тренера Андрія Шевченка своїм позаштатним радником й у мережі вже почали з'являтися кумедні меми з цього приводу.

Згідно з Указом Глави держави №589/2023, легендарний український футболіст був призначений радником президента України (поза штатом).

Читайте: Андрій Шевченко повторив свій історичний гол фіналу Ліги чемпіонів

Українці вже встигли з цього приводу "виготовити" декілька мемів, натякаючи на "спортивне минуле" найкращого футболіста планети 2005 року за підсумками голосування вболівальників.

Зазначимо, Андрій Шевченко, 1976 р.н., виступав за київське "Динамо", грав за італійський "Мілан", де став одним з кращих форвардів світу. У складі "Мілану" Шевченко виграв Лігу чемпіонів УЄФА в 2003 році та не дуже вдало продовжив виступати в англійському "Челсі". У 2012 році він кинув футбол та подався в політику, але політична кар'єра не склалася. Шевченко отримав звання Заслуженого майстра спорту України (2003) та Героя України (2004), працював головним тренером національної команди. Після початку повномасштабного вторгнення РФ став амбасадором фандрейзингової платформи United24, яка збирає пожертви на підтримку України, був нагороджений відзнакою глави держави "Національна легенда України" та орденом Ярослава Мудрого 5-го ступеня.

Нагадаємо, раніше Андрій Шевченко назвав футболіста, який найбільше допоміг Україні.

  • Вас може зацікавити:

Ми переможемо: Шевченко патріотичним постом відреагував на агресію Росії

Неймовірне почуття: Шевченко захоплено висловився про боротьбу українців із армією РФ

Шевченко надіслав допомогу для дітей в Україні: фото, відео