RU  UA  EN

Четвер, 27 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

​Арестович відповів Собчак, чи прийняв би підтримку Росії, щоб стати президентом України

Колишній радник Офісу президента України Олексій Арестович заявив про своє бажання балотуватися на пост президента України, але відкинув можливість погодитися на підтримку його кандидатури з боку діючої російської влади.

Про це він розповів в інтерв’ю російській журналістці Ксенії Собчак на youtube-каналі «Осторожно: Собчак».

На запитання, чи вважає він можливим за якихось обставин прийняти підтримку російської влади, щоб стати президентом України, Олексій Арестович відповів: «Ні, я не буду вести переговори в такій тональності».

«Я скажу дуже просто: вибере народ України. І якщо він вважатиме, що я йому потрібен, то вибере, а якщо вважатиме, що не потрібен, то не вибере», - додав він.

Олексій Арестович також заявив, що у нього є друзі, які за необхідності можуть профінансувати його передвиборчу кампанію.

«Вибори президента – це десь 20 млн доларів. У мене є друзі, які із задоволенням дадуть в тричі більше. У мене досить широка підтримка, незважаючи на існуючу ілюзію, що я нікому не потрібен», - наголосив екс-радник Офісу президента.

Олексій Арестович також не розповів, у якій країні нині перебуває, але зазначив, що повернеться в Україну, коли Володимир Зеленський піде з влади.

«Це єдина можливість для мене повернутися в Україну. Справа в тому, що мене молодим лейтенантом навчили дуже важливій справі: ніколи не веди персональну війну, не включайся особисто. І я його інколи критикую, інколи хвалю. Робить правильні речі – хвалю. Тобто це конструктив. Хай навіть доволі жорсткий, але конструктив. Він почав проти мене, з моєї точки зору, особисту війну», - заявив Арестович.