RU  UA  EN

Понеділок, 16 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  41.05
Політика

Новини

16 вересня

Всі новини

"Я не люблю санкції": Трамп про пом'якшення обмежень проти РФ

Колишній президент США та кандидат на поточних президентських виборах Дональд Трамп наголосив, що думав над послабленням санкцій проти Росії, адже не є їх прихильником.

Про це Трамп розповів в інтерв’ю для Bloombeg.

На питання щодо того, чи думав він над послабленням обмежень проти Росії в межах "угоди" щодо припинення війни в Україні, яку він має намір укласти, він відповів ствердно, наголосивши:

"Санкціями ми відштовхуємо від себе всіх, хто до нас наближається. Тому я не люблю санкції. Я вважав їх дуже корисними з Іраном, але з Іраном я навіть не потребував санкцій так сильно".

За часів свого президентства, як зауважив Трамп, він мав добрі стосунки з російським диктатором володимиром путіним:

"Нам ніколи не загрожувала війна. Він (путін – "Апостроф") ніколи б не вліз в Україну. Я б сказав: "Ніколи, ніколи не лізь в Україну"".

Читайте також в "Апостроф", як колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон провів зустріч з кандидатом в президенти США Дональдом Трампом. За його словами, він обговорив з Трампом ситуацію з Україною. При цьому Джонсон висловив впевненість, що Трамп підтримає Україну, яка зіткнулася з масштабною російською агресією.