RU  UA  EN

Пʼятниця, 27 вересня
  • НБУ:USD 40.87
  • НБУ:EUR 45.45
НБУ:USD  40.87
Політика

Новини

26 вересня

Всі новини

МЗС засудило політичну рекламу влади Грузії з кадрами війни в Україні

В українському Міністерстві закордонних справ виступили з осудом дій правлячої в Грузії партії "Грузинська мрія", яка використала кадри наслідків війни в Україні в своїй політичній рекламі.

Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті МЗС.

Оскільки партія порівняла знищені українські міста з мирними грузинськими, використавши кадри війни в Україні з підписом "Скажи ні війні! Вибери мир!" у своїй політрекламі, у МЗС наголосили, що грузини можуть не боятися нової війни, доки українці чинять опір російській агресії.

"Міністерство закордонних справ України засуджує та вважає неприпустимим використання в політичній рекламі зображень жахливих наслідків безжальної війни Росії проти України, страждань та крові тисяч невинних людей, руйнувань церковних святинь та культурного надбання людства. Грузинський народ може не боятися нової війни, допоки Україна чинить опір російській агресії. Страшна ціна цього опору - це також ціна миру в Грузії", - наголосили у відомстві.

В МЗС закликали "Грузинську мрію" та тамтешню владу "утримуватися" від використання теми війни України у своїй внутрішньополітичній боротьбі.

Варто зауважити, що правляча партія час від часу звинувачує своїх опонентів у тому, що ті "прагнуть втягнути Грузію у війну проти РФ", заявляючи, що цього не допустить.

Раніше "Апостроф" писав, що правляча партія "Грузинська мрія" використала для своєї передвиборчої кампанії фото знищених росіянами українських міст.