RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Довибори в Раду: названі ранкові інциденти

У ході проміжних виборів до Верховної Ради 17 липня у семи одномандатних округах надійшли повідомлення про мінування 13 дільниць у Херсонській області, які після обстеження вибухотехніками продовжили свою роботу.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Всього, станом на 10 ранку, відкрилися 1141 з 1142 виборчих дільниць. З них 6 розпочали свою роботу з затримкою у зв'язку з організаційними питаннями – заміною членів комісій. Одна комісія поки не відкрилася.

До забезпечення публічної безпеки та порядку під час проведення проміжних виборів народних депутатів України в цілому залучено 7,5 тисяч співробітників правоохоронних органів і представників громадськості.

Довибори в Раду пройдуть в семи мажоритарних округах: округ №23 (Волинська область, Маневицький район), округ №27 (р. Дніпро), округ № 85 (м. Калуш, Івано-Франківська область), округ №114 (смт Станиця Луганська, Луганська область), округ №151 (м. Лохвиця, Полтавська область), округ № 183 (м. Херсон), округ №206 (м. Чернігів).

Голосування на виборах традиційно пройде з 8:00 до 20:00.

Як повідомляв "Апостроф", народні депутати з фракції "Опозиційний блок" готові скласти свої мандати, щоб розпустити Верховну Раду України та ініціювати перевибори парламенту.